Ha baj van a matekkal…

ML kép
Mocsonaki László

Több, mint matek korrepetálás! (részletesen a kép alatt)

Ajánlott szakember:
Mocsonaki László
Jelentkezés a
06-70-337-6690 telefonszámon
vagy a
mocso55@gmail.com e-mail címen.

 

Mocsonaki László, fejlesztői végzettséggel is rendelkező matematika szakos tanár, évtizedeken át segítette a matematikával nehezen boldoguló gyermekeket, Pedagógiai szakszolgálati keretek közt. Munkája nyomán számos gyermek szerette meg a matematikát illetve fejlődtek matematikai készségei lényegesen nagyobbat, mint amit valaha magáról vagy a környezete róla el tudott volna képzelni.
Laci bácsi nyugdíjazása után is szeretne a matematikával nehezen boldoguló gyermekek, fiatalok segítségére lenni, kamatoztatni a matematika tanításában, matematikai fejlesztésben szerzett töméntelen tapasztalatát.
Nem csak egyszerűen tanít, korrepetál, hanem fejlesztő szemléletéből adódóan, látva, hogy hol van a tanuló elakadása, az elmaradást mutató képességek fejlesztéséből kiindulva építi fel a korrepetálás valóban hatékony menetét.
Laci bácsit türelme, empátiás készsége, szociális munkában töltött éveiből hozott személyközpontú hozzáállása teszi különösen alkalmassá a matematikai képességek deficitjében szenvedő gyermekek, fiatalok felzárkóztatására, fejlesztésére.

 

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑