Neurofeedback

2012-ben szereztem neurofeedback terápiás képesítést. Azóta gyermek és felnőtt kliensekkel egyaránt értem el jelentős eredményeket. A neurofeedback terápia végzésében hasznosak számomra, molekuláris biológus végzettségem, anatómiai, idegélettani ismereteim, neuropszichológiai szemléletem, intelligencia vizsgálatokban és képességdiagnosztika végzésében, tanulási nehézségek területén szerzett tapasztalataim.

Milyen problémák esetén segíthet a neurofeedback?

tanulási, memória, figyelem, aktivitás problémák, ADHD, tic, téri tájékozódási zavarok, autisztikus tünetek, szorongás, álmatlanság, fejfájás kezelése

Alkalmazható ezenkívül a módszer csúcsteljesítményre alkalmas állapotba kerülés trenírozása is (pl. sportolók esetében).

Arra, hogy az Ön esetében mennyire javasolható, illetve milyen eredményekre számíthatunk, csak az előzetes anamnézis és mérés tükrében tudok választ adni.

Ha gyermeke van, szeretné, ha sikeres lenne az iskolában és élete megalapozásában. Elkeserítő, ha nem tudja megfelelően teljesíteni az iskolai követelményeket, szorong, nem tud megbirkózni bizonyos feladatokkal, esetleg  tanulási, figyelmi, aktivitási vagy magatartási problémákkal küzd. Az is lehet, hogy már ADHD-t vagy tanulási zavart diagnosztizáltak nála. Már évek óta járnak foglalkozásokra, fejlesztésekre? Néha fáradtnak és elkeseredettnek érzi magát. A neurofeedback-et próbálta már? Sokat segíthet hasonló esetekben. A párhuzamosan folytatott egyéb fejlesztések eredményességét is fokozhatja.

Mi a neurofeedback terápia?

A neurofeedback terápia/ EEG-biofeedback tréning az egyik legmodernebb tanulásfejlesztő módszer napjainkban, melynek segítségével megtanulhatja agyhullámai szabályozását, s optimalizálásukkal megszabadulhat bizonyos problémáktól (pl. tanulási, figyelmi problémák, szorongás, fejfájás, álmatlanság, memória problémák stb.). A neurofeedback tréning az említett problémák megoldásán túl, az agy teljesítőképességének fokozására, a kreativitás fejlesztésére is alkalmas. Elsajátíthatja a módját, hogy céljainak megfelelően, rövid idő alatt, akár ellazult állapotba, akár csúcsteljesítményre alkalmas állapotba kerüljön.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: